Productes

Cercar per associació

Protecció de dades

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, festa.cat informa als seus clients que les dades personals facilitades seran inclosos en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal. El responsable d'aquest fitxer és Festapuntcat S.L., propietària de la botiga de festa.cat, el domicili de la qual és carrer Tossa de Mar 2-4, 1r-3ra, 08720, a Vilafranca del Penedès, amb NIF B64047087

Les dades personals que se sol·licitem són necessàries per tramitar i gestionar les comandes. festa.cat garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. Així mateix, informem que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i que els nostres fitxers estan inscrits legalment en el Registre General de l'Agència Catalana de Protecció de Dades.

Els clients de festa.cat podran en tot moment exercitar els drets d'accés a la informació, rectificar-la si és errònia, cancel·lació o oposar-se al seu tractament, en els termes establerts per la Llei, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic festa@festa.cat

Legislació i jurisdicció

Les presents condicions generals s'interpretaran conforme a la legislació vigent a Espanya en la matèria, que s'aplicarà subsidiàriament en tot el que no s'hagi previst en les mateixes. ( Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei de protecció de Dades 15/1999 de 13 de Desembre i Llei de Venda a Distància).

Per a qualsevol diferència, litigi o controvèrsia que pogués sorgir en el compliment o interpretació d'aquest acord, les parts se sotmeten en el que fora necessari als jutjats i tribunals de l'estat Espanyol segons la normativa vigent.

La teva compra actual

El teu carret està buit

Accés usuaris


Vols estar al dia de tot el què te a veure amb Festa.cat? Deixa'ns el teu mail i cada setmana rebràs el butlletí amb tota la informació... concursos, festes, premis, recomanacions, etc...

La botiga de Festa.cat

L'objectiu de la botiga és crear un espai a disposició de les associacions, entitats i agrupacions culturals dels Ajuntaments que participen del nostre portal, així com comissions de festes i totes les persones que ajuden amb la seva tasca a difondre la cultura i les tradicions catalanes, on poder vendre i oferir els seus productes de marxandatge. Samarretes, clauers, gorres, mocadors, llibres, calendaris, programes de festa major, i un llarg etcètera.

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat s.l.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat i gestionat per Catalunya Digital i editat per Festapuntcat s.l. des de i per a Catalunya.