Productes

Cercar per associació

Com puc fer una comanda?

Per realitzar una comanda has d'estar registrat.

Es recomanable registrar-te abans de realitzar la comanda però també ho pots fer durant el procés. En primer lloc hauràs d'escollir el producte, seleccionar la quantitat, el color o la talla en cas que sigui necessari.

Un cop escollit el producte has de seleccionar el carret “comprar”. El producte quedarà emmagatzemat al carret. Un cop escollit podràs continuar amb la transacció o tornar a la pàgina principal i continuar emplenant el carret amb altres productes.

Un cop omplert el carret, t'hauràs de registrar en cas que no ho estiguis o procedir a introduir el teu nom d'usuari i contrasenya.

És imprescindible introduir el nom, el cognom, el correu electrònic, un telèfon de contacte i l'adreça de lliurament.

L'últim pas és el pagament que es podrà fer a través de transferència bancària o contra reembossament aquesta última opció tindrà un recàrrec afegit del 5%.

Festa.cat actualment envia comandes a les següents destinacions: Península Ibèrica (excepte Portugal, Ceuta i Melilla).

Per enviaments a Andorra la comanda es lliurarà a la seu d'MRW de la Seu d'Urgell.

Per enviaments a les Illes Balears, posar-se en contacte prèviament amb nosaltres a través del correu electrònic festa@festa.cat

Quines formes de pagament puc utilitzar?

Una vegada emplenades les dades necessàries per a l'enviament i lliurament de la comanda, hauràs facilitar les dades necessàries per al pagament. Les opcions de pagament són:
Transferència bancària
Contra reembossament amb un recàrrec afegit del 5%

Com sé que la meva comanda s'ha tramitat correctament?

Una vegada emplenades les dades necessàries per al pagament de la comanda t'apareixerà una pàgina de confirmació de la comanda amb els detalls de la compra.

Aquesta confirmació de comanda s'enviarà també al teu correu electrònic que ens hauràs facilitat alhora de registrar-te.

Informació sobre els preus

Tots els preus venen fixats per les associacions que posen a la venda el producte. En cap cas ho decideix Festa.cat.

Les despeses d'enviament dependran de les dimensions, el pes i la destinació on s'envii el producte. Es detallarà tot durant el procés de compra.

Informació sobre impostos

Totes les compres realitzades a la botiga de Festa.cat inclouen l'IVA (impost sobre el valor afegit) vigent a Espanya (18% per tots els articles - excepte llibres 8%). Si l'usuari desitja factura ho haurà d'indicar en el pas II del procés de compra (dades d'enviament), en aquests casos Festa.cat generarà la factura amb l'import de l'IVA desglossat i s'enviarà per correu electrònic a l'usuari. Posteriorment al moment de confirmació de la comanda, no s'emetran factures.

Quin és el temps d'entrega del producte?

Una vegada realitzada la comanda, el temps d'entrega serà d'entre 24 i 48 hores. En cas de retardar-se l'entrega, des de Festa.cat s'avisarà de la incidència al client.

En cas que el producte no estigui disponible en el moment de la compra, s'informarà al client a través d'un correu electrònic del nou dia d'entrega.

Quin és el termini de devolució?

Si no queda satisfet amb la seva compra té un plaç de 7 dies hàbils, comptant des del moment de l'entrega, per retornar el producte tal com estableix l'Article 44 de la Llei 7/1996, del 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, del 19 de desembre.

Quines són les condicions per realitzar una devolució?

Si desitja fer una devolució el producte ha d'estar en perfectes condicions i dins del seu embalatge original (no s'acceptaran les devolucions sense l'embalatge original. Si compleix aquests requisits envii un correu electrònic a festa@festa.cat per que nosaltres puguem autoritzar i tramitar la devolució indicant-li el procediment a seguir. Sense autorització el producte no s'acceptarà i es retornarà al seu origen.

Quin és el cost de la devolució del producte?

Una vegada rebuda la mercaderia i comprovat el compliment de les condicions indicades, des de Festa.cat s'acceptarà la devolució i es procedirà a realitzar el reemborsament de l'import del producte o es canviarà directament. El cost d'enviament de la devolució correrà a càrrec del client.

Si el producte que ha rebut és defectuós haurà de contactar amb Festa.cat per indicar-ho, i li enviarem de nou el producte adquirit, sempre que el producte a retornar estigui en l'embalatge original.

Si la devolució o el canvi es deuen a un error en la preparació de la comanda per part del nostre servei de venta on-line, les despeses d'enviament aniran a compte de festa.cat. En cas contrari, el cost d'enviament de la devolució correrà a càrrec del client.

Com puc contactar amb vosaltres?

Pots posar-te en contacte amb la botiga on-line de Festa.cat per realitzar qualsevol consulta a través del correu electrònic festa@festa.cat

La teva compra actual

El teu carret està buit

Accés usuaris


Vols estar al dia de tot el què te a veure amb Festa.cat? Deixa'ns el teu mail i cada setmana rebràs el butlletí amb tota la informació... concursos, festes, premis, recomanacions, etc...

La botiga de Festa.cat

L'objectiu de la botiga és crear un espai a disposició de les associacions, entitats i agrupacions culturals dels Ajuntaments que participen del nostre portal, així com comissions de festes i totes les persones que ajuden amb la seva tasca a difondre la cultura i les tradicions catalanes, on poder vendre i oferir els seus productes de marxandatge. Samarretes, clauers, gorres, mocadors, llibres, calendaris, programes de festa major, i un llarg etcètera.

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat s.l.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat i gestionat per Catalunya Digital i editat per Festapuntcat s.l. des de i per a Catalunya.