Productes

Cercar per associació

Totes les compres que es realitzin en la botiga virtual de Festa.cat estan subjectes a les condicions generals de compra exposades en el present document.

Les vendes fetes són vendes a distància regulades per la legislació espanyola vigent en la matèria.

Festa.cat, és un producte de Festapuntcat S.L. amb domicili a Tossa de Mar 2-4, 1r-3ra, 08720, a Vilafranca del Penedès (Barcelona) i Nif: B64047087. Inscrita en el registre Mercantil de Barcelona,

Territori d'aplicació

Actualment la botiga de Festa.cat està activa a Catalunya i a la península ibèrica exepte, Portugal, Canàries, Ceuta i Melilla.

Preus

Tots els preus exposats en la botiga de Festa.cat inclouen l'IVA vigent en el moment de la venda. El cost de l'enviament es de 7€, en concepte de despeses d'enviament. L'import serà afegit al total de la factura.

Tots els preus que consten en la web de Festa.cat i en altres canals de venda són vàlids excepte error tipogràfic.

Formes de pagament

A fi de preservar la seguretat dels nostres clients, Festa.cat no demanana les seves dades de targeta de crèdit o comptes bancaris via Internet. En el moment en el que vosté rebi la comanda podrà fer el pagament en efectiu o tarjeta de crèdit directament amb els nostres tarjeters portàtils.

Termini de lliurament

Les compres seran lliurades entre 24 i 48 hores. No es fan entregues en cap de setmana ni festius.

Productes i preus

Li garantim el preu del dia de la comanda sigui quin sigui el dia de lliurament. Ens reservem el dret de canviar o modificar els preus dels productes, així com cancelar o suspendre la venda de forma temporal o definitiva.

Important!

Tot comanda rebuda és per a Festa.cat una comanda en curs. Les comandes efectuades s'activen immediatament.

Aquesta informació és a nivell informatiu i no correspon a cap compromís contractual. Els nostres operadors i operadores del deparatament d'atenció al client, estan a la seva disposició per a qualsevol aclariment al 93 892 10 71 o a l'adreça de correu electrònic festa@festa.cat.

Servei Post venda i Devolucions

El nostre departament d'atenció al client disposa d'un servei postvenda per a solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments, a través del qualm intentem oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients.

Pot contactar amb el departament d'atenció al client mitjançant el telèfon 93 892 10 71 o a l'adreça de correu electrònic festa@festa.cat.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, te un termini de 7 dies hàbils, a contar des de la data de lliurament de la comanda, per a retornar-lo. (Segons l'Art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre.).

Si vol realitzar una devolució, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (no s'acceptessin devolucions que no duguin l'embalatge original). Si complix aquests requisits enviï un mail a festa@festa.cat perquè puguem autoritzar i tramitar la devolució i indicar-li el procediment a seguir. Sense autorització el producte no serà acceptat i es retornarà al seu origen.

Una vegada que rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions indicades, Festa.cat admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament de l'import del producte o li canviarem directament.

Si ha rebut un producte defectuós igualment haurà de realitzar el contacte per a indicar-lo, li enviarem de nou l'article adquirit (sempre el producte a retornar ha d'estar en l'embalatge original).

EN TOTS ELS CASOS si la devolució o el canvi és conseqüència d'un error en la preparació de la comanda pel nostre servei de venda online, tots les despeses d'enviament correran a càrrec de Festa.cat.

La teva compra actual

El teu carret està buit

Accés usuaris


Vols estar al dia de tot el què te a veure amb Festa.cat? Deixa'ns el teu mail i cada setmana rebràs el butlletí amb tota la informació... concursos, festes, premis, recomanacions, etc...

La botiga de Festa.cat

L'objectiu de la botiga és crear un espai a disposició de les associacions, entitats i agrupacions culturals dels Ajuntaments que participen del nostre portal, així com comissions de festes i totes les persones que ajuden amb la seva tasca a difondre la cultura i les tradicions catalanes, on poder vendre i oferir els seus productes de marxandatge. Samarretes, clauers, gorres, mocadors, llibres, calendaris, programes de festa major, i un llarg etcètera.

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat s.l.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat i gestionat per Catalunya Digital i editat per Festapuntcat s.l. des de i per a Catalunya.