Productes

Cercar per associació

Vols anunciar-te amb nosaltres?

www.festa.cat és un portal consolidat amb més de 2.000 visites diàries, més de 400.000 usuaris i més de 2 milions de pàgines servides en els darrers 2 anys. Volem ser una eina per promocionar la cultura i les tradicions. Si ets una entitat, una associació, una comissió de festes, una colla, una agrupació... que potencia la cultura, les festes i les tradicions catalanes et volem oferir aquest espai per promocionar-te de forma totalment gratuïta.

Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic festa@festa.cat o trucant al telèfon 93 892 10 71.

Catalunya és teva, viu-la.

La teva compra actual

El teu carret està buit

Accés usuaris


Vols estar al dia de tot el què te a veure amb Festa.cat? Deixa'ns el teu mail i cada setmana rebràs el butlletí amb tota la informació... concursos, festes, premis, recomanacions, etc...

La botiga de Festa.cat

L'objectiu de la botiga és crear un espai a disposició de les associacions, entitats i agrupacions culturals dels Ajuntaments que participen del nostre portal, així com comissions de festes i totes les persones que ajuden amb la seva tasca a difondre la cultura i les tradicions catalanes, on poder vendre i oferir els seus productes de marxandatge. Samarretes, clauers, gorres, mocadors, llibres, calendaris, programes de festa major, i un llarg etcètera.

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat s.l.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat i gestionat per Catalunya Digital i editat per Festapuntcat s.l. des de i per a Catalunya.